EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Захищаючи Україну на фронті загинула наша випускниця, лікар ветеринарної медицини Наталя Депа. З першого дня війни разом з батьком та братом Наталя була на передовій як бойовий медик 218 окремого батальйону 125 бригади ТрО ЗСУ.

Впродовж війни ти рятувала життя іншим. Ти викладалась на всі 100%, не важливо день чи ніч, дощ, спека чи мороз. Зникала з радарів, коли дуже була потрібна. І лише за кілька днів з’являлась та з посмішкою віджартовувалась: було багато роботи… А насправді було багато врятованих життів.
Ніколи не жалілась що важко, що хочеш додому, що стомилась… Тільки із кількох твоїх коротеньких речень до мами можна багато зрозуміти: «Найкраща мама у світі! Люблю і безмежно скучаю. Скоро зустрінемось я обіцяю!»
Виконуючи безпосередньо свою роботу, як на мене, це дуже багато як на тендітну дівчину, Ти не втомлювалась допомагати іншим. Ще зовсім недавно усі читали твій пост у FB: «Мійwersytetu we Lwowie, wychowanką doc. Winiarskiej i prof. Gamoty. Wielokrotnie gościła» і жартівливо додавала: «Народ, моїм бубликам треба пташка, щоб захищати нашу неньку». Або інший пост: «Знайомтесь, друзі, – це Андрій. Батько трьох дітей, чоловік та герой, що став на наш захист. Як отримав поранення – не пам’ятає… Три місяці в реанімації…. Давайте допоможемо нашому Андрію пройти цей шлях разом».

А ще ти не забувала про наших чотилапих друзів.
Таких та подібних постів написаних Наталею багато, а ще більше не написано…
Пам’ятаю Наталю, з часів коли організовували з Антоном Андрієвичем Гамотою та Маріушем Кайпусом (м.Тарнів) стажування для наших студентів у ветеринарних клініках м. Тарнів, Республіка Польща. Місць вже не було, прийшла тендітна дівчинка-студентка і запитала чи може поїхати на стажування, і звісно отримала відмову. Але, Наталя не розвернулась і не пішла, а спробувала мене переконати, що їй потрібно бути там на практиці. А нам довелось переконати колег з Тарнова.
Ось такою, була ця дівчина Наталя.
Сумуємо!
Сумують бойові побратими, але з теплом в серці пишуть про Наталю: «Була подругою, душею компанії і Людиною з великим серцем, завжди готова всім прийти на допомогу. Обіцяла, завжди, наших всіх пильнувати».
Сумують наші польські колеги разом з нами.
Маріуш Кайпус, лікар ветеринарної медицини, м.Тарнів: «Наталька (так називали польські колеги Наталю) завжди хотіла багато зробити, завжди дивилась вперед».
Даріуш Кваснєвич, лікар ветеринарної медицини, м. Тарнів у своєму FB написав пост: Z głębokim smutkiem przychodzi mi przekazać tragiczną wiadomość o śmierci naszej ukraińskiej koleżanki lek.wet. Natali Depa. Była absolwentką Wydziału Medycyny Weterynaryjnej Uni w Tarnowie jako studentka i stażystka. Zawsze pełna empatii i oddania wobec potrzebujących, życzliwa i radosna. Dzisiaj w nocy wojna odebrała nam Natalię. Zginęła służąc ojczyźnie, niosąc pomoc rannym na pierwszej lini frontu. To kolejne, zbyt młode życie, które odebrała nam wojna w Ukrainie.
Natalio-nasz "Niespokojny Duchu"-spoczywaj w pokoju.
Rodzinie i bliskim ś.p. Natalii wyrazy współczucia składają przyjaciele i całe środowisko weterynaryjne z Tarnowa.
Za spokój duszy Natalii zostanie odprawiona msza święta w kościele o. Filipinów w Tarnowie.
Пам’ятатиму тебе такою, як побачила на сторінці твого побратима «Hokins DaHok» - бо саме такою тебе знаю!

Молимось за тебе ДІВЧИНО! Ти є взірцем для кожного з нас і нагадуванням, що у кожного свій фронт боротьби за вільну та незалежну УКРАЇНУ!
І з недавніх публікацій Наталі Депи:
«Пам’ятайте якою ціною НАМ дається ВАША свобода!»

Вічна пам'ять, ТОБІ ДІВЧИНО!
Про чин похорону буде повідомлено згодом.

Алла Винярська, координатор Палати лікарів ветеринарної медицини Польщі щодо справ допомоги лікарям ветеринарної медицини та їх сім’ям в Україні

Наталя Депа

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru