EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

11-13 квітня 2018 року на базі Харківського державного університету харчування та торгівлі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 «Харчові технології», на який було подано 91 заявку з 26 закладів вищої освіти України.

Студенти виконували творче завдання та проходили комп’ютерне тестування. До складу апеляційної комісії олімпіади входила доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Михайлицька Ольга Романівна.

Студентка факультету харчових технологій та біотехнології Онищак Анастасія була нагороджена Грамотою за ІІІ місце у номінації «Найкраще знання дисципліни «Методи контролю продукції в галузі»», а Пацак Наталія та Готіна Ольга нагороджені Грамотами за активну участь в олімпіаді.

Також у перший день олімпіади 11 квітня 2018 року відбулось засідання дегустаційної комісії з оцінки якості харчової продукції, у якому взяли участь науковці з різних ЗВО. На дегустаційній нараді демонструвалися нові розробки науковців ХДУХТ: структуровані страви і кулінарні вироби з капсульною структурою, що володіли оригінальними смаками.

Цікавим фінальним акордом олімпіади стала екскурсія Харковом, яку проводило студентське самоврядування ХДУХТ. Окрім пам’яток архітектури та музеїв, дуже запам’ятались пісні під гітару, які під час екскурсії виконували харківські студенти для учасників олімпіади.

Висловлюємо щиру подяку організаторам олімпіади за гостинність!

Ольга Михайлицька, к.т.н., доцент кафедри технології молока і молочних продуктів

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru