EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Цей проект є ще одним кроком збереження, охорони та промоції спільної українсько-польської спадщини у галузі ветеринарної медицини. Як розповіла керівник проекту, доцент ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького Алла Винярська, проект готувався та буде реалізований спільно з Любельською та Підкарпатською Палатами лікарів ветеринарної медицини завдяки Програмі Транскордонного Співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. У рамках проекту буде проведено дослідження матеріалів архіву та частково бібліотеки, відбудуться навчальні тренінги для працівників архіву та бібліотеки, а також заплановано проведення наукового пікніку, конференції, арт-перформенсу та вистави на основі проведених історичних досліджень в рамках: Lviv Veterinary Weekend, Lublin Veterinary Weekend, Przemysl Veterinary Weekend. В офісі Любельської та Підкарпатської Палат буде оформлено історичний куточок», повідомила Алла Винярська.

Загальна сума проекту становить 63 860.00євро, 4750.00 Євро – для закупівлі необхідного обладнання, яке залишиться власністю Університету.
Виставка історичних досліджень після завершення реалізації проекту помандрує по всіх регіональних Палатах Лікарів Ветеринарної медицини Польщі та України.
“Дякуємо нашим партнерам за участь у підготовці проекту та сподіваємося, що наша співпраця буде плідною та відкриє цікаві факти та історії”, - додала Алла Винярська.

Нагадаємо рік тому Наукова бібліотека ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького спільно з бібліотекою Вармінсько-Мазурського Університету вже реалізувала один грант з діджиталізації журналу Przeglad Weterynaryjny.

Пресслужба.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru