EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

СТОЯНОВСЬКИЙ ВОЛОДИМИР ГРИГОРОВИЧ – завідувач кафедри нормальної та патологічної фізіології імені С.В. Стояновського Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, доктор ветеринарних наук, професор, академік Української академії наук, академік Академії наук вищої освіти України, заслужений діяч науки і техніки України.

Народився Володимир Стояновський 19 квітня 1950 року на Тернопільщині, у 1972 році закінчив ветеринарний факультет Львівського зооветеринарного інституту. За період з 1972 по 2000 рр. пройшов трудовий шлях науковця  – від аспіранта, молодшого, старшого, провідного наукового співробітника до завідувача сектора фізіології травлення в Інституті біології тварин НААН України. У 1978 році захистив кандидатську, а в 2000 році – докторську дисертацію. У липні 2000 року перейшов працювати у Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького. У 2003-2010 р.р. – завідувач кафедри патологічної фізіології, а з липня 2010 року – завідувач кафедри нормальної та патологічної фізіології імені С. В. Стояновського. У 2004 році обраний дійсним членом (академіком) Української академії наук, у 2015 році – академіком Академії наук вищої освіти України, а в серпні 2020 року присвоєно почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України».

З 2010 року – голова спеціалізованої вченої ради із захисту докторських і кандидатських дисертацій зі спеціальностей 03.00.13 – фізіологія людини і тварин та 16.00.07 – ветеринарне акушерство. За період роботи в університеті підготував одного доктора та 10 кандидатів ветеринарних наук.

Пам'ять про СТОЯНОВСЬКОГО Володимира Григоровича назавжди залишиться в серцях колег, співробітників та студентів.

Парастас і похорон відбудеться 10 листопада 2020 року о 1200 годині в Храмі Пресвятої Трійці по вул. Тершаківців 11а.

Колектив університету висловлює щире співчуття рідним та друзям покійного.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru