Перемога у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»
Одним із найважливіших напрямків підготовки молодих спеціалістів у нашому університеті є студентська наукова робота. Саме тому студенти завжди приймають участь у різноманітних Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт.
23-24 квітня 2018 року в Національному університеті харчових технологій (м. Київ) відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 н.р. за спеціальністю «Харчові технології». У конкурсі взяла участь студентка ІV курсу факультету харчових технологій та біотехнології Іванцік Соломія (науковий керівник, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Наговська В.О.), яка отримала диплом III ступеня і стала переможцем Всеукраїнського конкурсу. Такий результат для нашого факультету і кафедри технології молока і молочних продуктів, зокрема, став уже хорошою традицією. За останніх вісім років – це п’ята нагорода студента кафедри у такому конкурсі.
В рамках культурної програми учасники конкурсу відвідали старовинний Київ, полюбувалися повноводним Дніпром і буйством цвітіння Ботанічного саду.
Всі переможці конкурсу нагороджувались грамотами і цінними подарунками Головою галузевої конкурсної комісії, ректором НУХТ Українцем Анатолієм Івановичем.
- Деталі
-
Опубліковано: 08 травня 2018
-
Перегляди: 2987