EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Ректорат, професорсько-викладацький склад, працівники та студенти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького щиро вітають ректора університету, член-кореспондента НААНУ, заслуженого діяча науки і техніки України, доктора Honoris Causa Природничого університету у м. Любліні (РП), професора, доктора ветеринарних наук Володимира Стибеля з Днем народження!

Стибель

 Шановний Володимире Володимировичу!

Ваш професіоналізм і безмежна відданість справі, надзвичайна працьовитість і наполегливість дали Вам змогу досягти значних успіхів у всіх сферах Вашої діяльності, здобути шану та повагу серед колег і студентської молоді. Ваша невтомна праця забезпечує розвиток усіх сфер діяльності нашого університету. Саме завдяки Вашому керівництву ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького став одним із лідерів вищої освіти України та впевнено входить у європейський освітній простір.

Колектив рідного для Вас університету бажає Вам подальшої натхненної керівної, наукової, освітньої діяльності, сміливих, цікавих і результативних починань! Переконані, що і надалі Ваша плідна і конструктивна робота буде служити інтересам держави, вихованню молоді, розвитку і зміцненню досягнень ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, невичерпної енергії та нових творчих успіхів. Зичимо Вам невпинного руху вперед, нехай у всіх починаннях Вас супроводжують розуміння і підтримка з боку колег та однодумців, а професійна діяльність буде сповнена творчими перемогами.

 

 

 

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru