EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Сьогодні, 26 квітня, відбулося засідання Вченої ради університету. Насамперед ректор університету, член-кореспондент НААН України, професор Володимир Стибель вручив сертифікати ISO-9001:2015, видані компанією URS, п’ятьом працівникам університету: керівниці відділу кадрів Оксані Гентош, методистці навчально-методичного Світлані Цимбалі, заступниці начальника відділ забезпечення якості освіти та акредитації Надії Костів, керівнику навчально-методичного відділу Тарасові Пенцаку та діловодчині Світлані Осірак.

 

Вчена рада університету розглянула і ухвалила 11 питань порядку денного. Найперше, звітував про результати заліково-екзаменаційної сесії за І семестр 2020/2021 н. р. керівник навчально-методичного відділу Тарас Пенцак. Він надав порівняльну характеристику успішності та якості знань студентів за попередні роки та 2020/2021, згідно з якою показники майже не відрізняються один від одного. Це свідчить про належний рівень знань і успішність студентів, незважаючи на карантинні заходи та дистанційне навчання.
Про державну атестацію університету в частині провадження наукової (науково-технічної) діяльності доповів проректор з наукової роботи Олег Федець. Він повідомив, що ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького атестований за двома науковими напрямами: аграрні та ветеринарні науки, а також технічні науки.
Доцентка А. В.Винярська доповіла про реалізацію міжнародного проєкту за підтримки програми транскордонної співпраці Польща-Білорусія-Україна 2014-2020 рр. Вона зазначила, що університет є головним бенефеціаром у проєкті «Інноваційний підхід до історичної спадщини: наукова спадщина ветеринарної медицини українсько-польського пограниччя». Це дозволить зробити оцифрування книжкової колекції університету та зберегти історичну спадщину у галузі ветеринарної медицини українського і польського народів.
Учасники Вченої ради університету внесли зміни, згідно з результатами роботи експертної групи, в освітню програму «Фармація, промислова фармація» та навчальний план підготовки здобувачів вищої освіти (доповідач: доцентка Грицина М. Р.), а також – до Положення про порядок заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників (доповідач: вчений секретар Мазур І. Я.). ВР рекомендувала до друку монографії «Газові сенсори для аналізу харчових продуктів» за редакцією Б. Ціжа, О. Аксіментьєвої, Р. Голяки, М. Чохань (доповідач: професор Ціж Б. Р.), ухвалила рішення про присвоєння вченого звання доцента Зінко Галині Олегівні, Рій Мар’яні Богданівні, Барило Євгенії Олександрівні та Боднару Петру Васильовичу, а також – проходження дистанційного стажування за кордоном Івахів М. А. та Оріхівського Т. В.. І насамкінець, (доповідач: вчений секретар Мазур І. Я.) та про видачу диплому доктора філософії Шевчук М. О., Туль О. І., Закревській М. В., Яремчук В. Ю., і створення разової спеціалізованої вченої ради для прийняття до розгляду та проведення захисту дисертації Івашків Ю.А. та Солтис М. П. тощо.

Інформацію подано в рамках реалізації проєкту: Iнноваційний підхід до історичної спадщини: наукова спадщина ветеринарної медицини українсько-польського пограниччя. Грантова умова PLBU.01.01,00-UA-1055 / 20-00 в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 - 2020

logo EU

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru