EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Шановні учасники студентської конференції!

Вітаю вас з участю у Днях науки, що традиційно відбуваються у нашому славному університеті. 
Цьогоріч вони присвячені 140-річчю відкриття навчального закладу «ЦІСАРСЬКО-КОРОЛІВСЬКА ВЕТЕРИНАРНА ШКОЛА ТА ШКОЛА ПІДКОВУВАННЯ КОНЕЙ РАЗОМ ІЗ КЛІНІКОЮ-СТАЦІОНАРОМ ДЛЯ ТВАРИН У ЛЬВОВІ».

Саме ця цісарсько-королівська ветеринарна школа стала базовою навчальною установою з якої згодом утворився Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького – один з найстарших університетів нашого міста.
А взагалі ветеринарну науку у Львові почали викладати на академічному рівні ще 240 років тому.
Я з гордістю можу сказати, що наш університет є найкращим вищим закладом освіти ветеринарного профілю в Україні. У нас – найкраще обладнання світового рівня, яке ми з нашими партнерами з Польщі закупили в рамках реалізації спільного проєкту Європейського Союзу зі створення ветеринарної клініки.

Наші наукові школи, співпраця з іноземними партнерами та практичні результати наукових досліджень дають вагомі підстави пишатися нашими досягненнями.

Не буду переконувати вас, шановні друзі, у значимості запланованих до обговорення на конференції тем.

Сьогодні ми всі стоїмо перед новими викликами, які впливають і на стан здоров’я нації, і на суспільно-економічні відносини в цілому. Пандемія Covid-19 стала для всіх без винятку країн світу перевіркою на витривалість, на здатність державних систем самоорганізуватися та мобілізувати народи на подолання її наслідків. Віруси мутують, перебіг хвороб ускладнюється, необхідно тестувати нові препарати для їх лікування. І кому, як не молоді, студентам та аспірантам, приймати ці виклики та творити нову науку.

Тому ми мусимо встигати за світовими трендами не лише у ветеринарній науці, фармації, біотехнології, а й в багатьох інших галузях економіки, тваринництва, харчових технологій. Нам необхідно працювати на випередження. Обмінюватися ідеями та думками.

І яке місце може бути кращим для цього, ніж наукова студентська конференція в академічному університеті з давніми традиціями та дружнім середовищем!

Отож, дорогі друзі, бажаю усім нам плідних наукових дискусій! Сучасна ситуація змушує нас працювати онлайн, спілкуватися на віддалі, дистанційно.

Але це точно не применшує значення нашої конференції, а лише повинно мотивувати нас для пошуку нових ідей та наукових рішень.

Успіхів вам, шановні колеги, і всіляких гараздів!

ПРОГРАМА СТУДЕТСЬКОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ 2021 pdf

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru