ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ БРОДИЛЬНИХ ВИРОБНИЦТВ» У «КОМПАНІЇ ЕНЗИМ»
У виробничих цехах «Компанії Ензим» 16 травня 2018 р. викладачами кафедри технології молока і молочних продуктів Наговською В.О., Михайлицькою О.Р. та Мусій Л.Я. проведено виїзне заняття з дисципліни «Технологія бродильних виробництв» для студентів 3 курсу факультету харчових технологій та біотехнології спеціальності «Харчові технології».
Студенти ознайомилися із сировиною, основними технологічними процесами та обладнанням при виробництві пресованих та сухих дріжджів, винних дріжджів, дріжджів «Первак» та «Екстра спиртові» для виготовлення міцних напоїв в домашніх умовах, а також визначали органолептичні показники різних видів дріжджів.
«Компанія Ензим» – це український національний виробник дріжджів міжнародного рівня, успішне підприємство зі столітньою історією та традиціями. На сьогодні компанія виготовляє дріжджі під ТМ «Львівські дріжджі», додатки та суміші для хлібопечення під ТМ «ВІТАПАН», дріжджі активні кормові та біопродукти.
Продукція заводу під ТМ «Львівські дріжджі» забезпечує близько 70 % українського дріжджового ринку. Починаючи з 2001 року «Компанія Ензим» – серйозний гравець на європейському ринку. Вся продукція успішно експортується в Нідерланди, Бельгію, Німеччину, Чехію, Словаччину, Польщу, Болгарію та Молдову.
- Деталі
-
Опубліковано: 18 травня 2018
-
Перегляди: 2416