EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Інформаційний ресурс "Освіта.ua" опублікував консолідований рейтинг, що підсумовує загальні рейтингові місця закладів освіти за версією «Топ-200 Україна», «Scopus» та «Бал ЗНО на контракт».

Консолідований рейтинг університетів в 2021 році охоплює результати 242 закладів вищої освіти, а також містить 10 тематичних підрейтингів, зокрема "Найкращі аграрні" та  «Найкращі заклади вищої освіти Львівської області», в які потрапив і наш університет.

 

 

Рейтинги, що використовувалися при складанні консолідованого рейтингу вишів України:

«ТОП-200 Україна» — базовим принципом ранжування університетів у рейтингу є забезпечення повної відкритості, прозорості і незалежності ранжування університетів. Для укладання рейтингу використовувалися відкриті дані прямих вимірів, виставлені на відкритих веб-ресурсах незалежних національних та міжнародних організацій і установ.

Рейтинг «Scopus» — результати рейтингу закладів вищої освіти базуються на показниках бази даних Scopus, що є інструментом для відстеження цитованості наукових статей, які публікуються навчальним закладом або його працівниками у наукових виданнях. У рейтинговій таблиці заклади освіти України ранжовані за індексом Гірша - кількісним показником, що базується на кількості наукових публікацій і кількості цитувань цих публікацій.

Рейтинг «Бал ЗНО на контракт» — рейтинг закладів вищої освіти за показником середнього бала ЗНО абітурієнтів минулого року, яких зараховано до вишів на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт).

Підрахунок рейтингового бала. У консолідованому рейтингу кожному закладу освіти присвоєно бал, що дорівнює сумі його місць у рейтингах "ТОП-200 Україна", "Scopus" і "Бал ЗНО на контракт". Якщо в якому-небудь із рейтингів заклад освіти не був представлений, то йому присвоювалось місце, наступне за останнім у цьому рейтингу (201, 191, 201 відповідно).

Підсумкова таблиця включає 242 заклади вищої освіти. У консолідований рейтинг потрапили всі виші, що здійснюють підготовку бакалаврів та магістів і присутні хоча б у одному з перерахованих вище рейтингів.

Ну і до найголовнішого, отож наш університет посідає місця в таких рейтингових списках :

? "ТОП 10 аграрних університетів" -  2 місце  (https://osvita.ua/vnz/rating/82983/)

? "Найкращі заклади вищої освіти Львівської області" - 6 місце (https://osvita.ua/vnz/rating/45559/)

? "Консолідований рейтинг вишів України 2021"  - 61 місце (https://osvita.ua/vnz/rating/25758/)

Пишаємося такими  результатами і будемо працювати для ще кращих показників.

Інформацію взято з освітньо - інформаційного порталу "Освіта.ua".

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru