EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

PHOTO 2021 09 03 11 45 25
Днями Львівський національний національний університет ветеринарної медицини та біотехнології імені С.З.Ґжицького відвідав народний депутат України Ростислав Тістик. Ректор ЛНУВМБ, професор Володимир Стибель ознайомив народного обранця із діяльністю та перспективами розвитку ветеринарного університету, розповів про міжнародну та наукову співпрацю, провів екскурсію академмістечком.

PHOTO 2021 09 03 11 45 25 3
Також було оглянуто хід реконструкції ветеринарної клініки дрібних тварин, яка створена в рамках реалізації грантового проєкту ЄС в партнерстві з Люблінським природничим університетом (РП). Завдяки підтримці Ростислава Тістика бюджетний комітет парламенту підтримав виділення ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького 1,4 млн грн для продовження робіт із реконструкції ветеринарної клініки. Ректор В.Стибель подякував народному депутатові за таку серйозну фінансову допомогу. "Наша клініка буде чи не найбільшою ветеринарною університетською клінікою в Україні. Ми плануємо розмістити тут найсучасніше обладнання, яке ми отримали з Європейського Союзу. Наші студенти отримають чудову базу для практики, а мешканці Львова матимуть можливість якісно лікувати своїх домашніх улюбленців. Також ще 1 млн грн виділили нам рішенням Львівської обласної ради. Сподіваюся, що усі ці кошти дозволять нам завершити усі внутрішні роботи в клініці до кінця ще цього року", - зазначив професор Володимир Стибель.

PHOTO 2021 09 03 11 45 25 5
PHOTO 2021 09 03 11 45 25 1 Ростислав Тістик підкреслив, що він завжди готовий підтримувати важливі інноваційні проєкти у вищій школі. Бо саме вони є тим фундаментом, які роблять нашу освіту і нашу молодь конкурентоноздатними у сучасному світі.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru