EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Проект «VETHERITAGE» (акронім проекту) – ще один крок у реалізації стратегічного плану по збереженню історичної спадщини, але, одночасно, це і свідчення нашої поваги до наших вчителів та  нашої відповідальності перед майбутніми поколіннями.

Як врятувати від забуття багату польсько-українську історичну спадщину у галузі ветеринарної медицини, зробити її доступною у різних форматах для цільової аудиторів, про це та інше розмовляли: Збігнєв Врублєвський, лікар ветеринарної медицини, Президент  Вармінсько-Мазурської Палати Лікарів Ветеринарної Медицини; Антон Андрієвич Гамота, професор, волонтер у проекті; Наталія Криничанка, член спілки журналістів, екскурсовод; Алла Винярська, координатор проекту у студії Radio Lwów з ведучою Марією Пиж. 

Проект реалізується в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 – 2020 Європейського інструменту сусідства.

Алла Винярська, доцент кафедри фармакології та токсикології, координатор проекту

Інформацію подано в рамках реалізації проєкту: Iнноваційний підхід до історичної спадщини: наукова спадщина ветеринарної медицини українсько-польського пограниччя. Грантова умова PLBU.01.01,00-UA-1055 / 20-00 в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014 - 2020

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru