EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Шукаємо учасників молодіжного обміну з каністерапії, який відбудеться за підтримки Міністерство молоді та спорту України 18-23 листопада в Республіці Польща. Останній день подачі заявки 13 жовтня 2021 року!
Це унікальна можливість полетіти до Варшави до Stowarzyszenie Zwierzęta Ludziom та за участю українських і польських однодумців в дружньому середовищі пройти тренінги та майстер-класи з каністерапії, дізнатися, як розвивається напрямок каністерапії та фелінотерапії. До заходу залучаються волонтери, молодь, надається допомога людям з обмеженими моживостями, проводяться візити, освітні заняття для дітей та молоді, відбираються і готуються собаки для каністерапії, а також у програмі передбачено відвідини притулку для безпритульних тварин у Варшаві, для того щоб використати отриманий досвід в Україні та налагоджувати і підтримувати зв‘язки з польською молоддю.


Участь у цьому заході можуть брати учасники віком від 18 до 35 років, які мають щеплення та міжнародний сертифікат від COVID-19.
Планується, що учасники доїдуть до Львова і 18 листопада зі Львова відбудеться авіапереліт до Варшави, де молоді люди з України та Польщі будуть спільно брати участь у запланованих заходах, а 22 листопада – авіапереліт назад до Львова.
Участь БЕЗКОШТОВНА! Учасники забезпечуються проживанням та харчуванням, а також їм відшкодовуються кошти за проїзд по Україні та авіаквитки.
https://docs.google.com/forms/d/1Thg4Q1a15lxP448szb7edutMgtaWesIKd5a1UPfOR2w/edit
Контактна особа: к.вет.н., доцентка Алла Винярська.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru