EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Наприкінці 2021 року перечитуємо сторінки книги  "Ректори України", де представлено і ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, член-кореспондента НААН України, доктора ветеринарних наук, професора, заслуженого діяча науки та техніки України, почесного Doctor Honoris Causa Люблінського природничого університету, почесного професора Вроцлавського природничого університету.

71

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет у передмові написав так :"Освіта - це фундамент держави. Вища освіта є запорукою життєвого успіху для нових поколінь українців то вагомою інвестицією в успішне майбутнє країни. Керівник закладу вищої освіти в нашому непростому сьогоденні має бути справжнім лідером та досвідченим менеджером, значною особистістю, здатною повести за собою до нових успіхів та звершень.

Сьогодні, як ніколи, на плечі ректора лягає відповідальність за формування єдності українського суспільства, особливо у студентському й викладацькому середовищі. Щоденно Ви віддаєте студентам скарби своїх знань, прищеплюєте їм почуття любові до України, надаєте віру в їхні сили, вчите долати труднощі та здобувати перемоги. Від вашого професіоналізму та наполегливості залежить якість освіти.
Видання «Ректори України», яке вперше на своїх сторінках об’єднало керівників університетів, академій, інститутів країни, сприятиме розвитку партнерських відносин між закладами вищої освіти, обміну інноваційним досвідом та видатними досягненнями.
Бажаю Вам, шановні колеги, вагомих здобутків у творчій та науковій діяльності, міцного здоров’я, добробуту, щастя у ваших родинах! Нехай здійсняться всі ваші мрії, реалізуються найсміливіші плани!".

74

75

  

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru