EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З такими словами народний чоловічий хор «Дзвін» 23 грудня завітав в адміністративний корпус привітати ректора і всіх працівників адміністрації та учасників Вченої ради університету з прийдешнім Новим Роком і Різдвом Христовим. Неймовірно чудові чоловічі голоси наповнили колядою університет, нагадали про прийдешні свята і додали усім святкового настрою.

Вчену раду університету також привітали меншенькі співаки – Львівський дитячий театр пісні «Горличка» (художня керівничка – заслужена працівниця культури України Галина Равлінко) – давні друзі університету. У доковідний період вони були учасниками усіх свят і конкурсів, які проводились у ВЗО. Дівчатка колядували давні та нові колядки і гарно віншували. Члени Вченої ради університету разом колядували з великими і малими колядниками та дякували їм за теплі віншування.
Ректор університету, професор Володимир Стибель, розпочавши засідання останньої вченої ради у 2021 році, насамперед привітав викладача кафедри фармації та біології Романа Михайловича Федіна з присвоєнням йому звання доцента та вручив йому атестат. Вчена рада розглянула на своєму засіданні 20 питань порядку денного і ухвалила ряд рішень. Зокрема заслухала звіти наукових керівників про виконання у 2021 році науково-дослідних робіт, які фінансувались за кошти держбюджету; ухвалила графік навчального процесу на 2022-2023 н.р., освітньо-професійниі програми та навчальні плани підготовки здобувачів вищої освіти, а також правила прийому до ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького та до відокремленого структурного підрозділу «Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького» у 2022 році; а також ухвалила ряд положень та внесла важливі зміни до Статуту ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького тощо.


Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru