EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З 24 по 28 січня в Університеті з робочим візитом перебуває керівник Відділу міжнародних зв’язків, декан юридичного факультету Університету Афйон Коджатепе (м. Афйон-Карагісар, Туреччина) проф. Іхсан Чеміл Дегмір.
У понеділок проф. Дегмір зустрівся з ректором нашого університету проф. Володимиром Стибелем, першим проректором Ігорем Турком, деканами факультетів, начальником відділу міжнародних зв’язків та керівником навчально-методичного відділу.

Обговорення робочих питань співпраці між нашими Університетами завершилося підписанням двох угод про академічну мобільність студентів та працівників у рамках програм Еразмус+ КА1 та Мевлана.
Ректор проф. Володимир Стибель висловив сподівання, що карантинні обмеження та політичні події не завадять поглибленню співпраці з Університетом – партнером. У свою чергу пан Іхсан Чеміл Дегмір запевнив, що разом із колегами докладе усіх зусиль, аби реалізація угод була успішною. Дякуємо нашому гостю за візит, який є доказом того, що наш університет крок за кроком втілює завдання стратегії інтернаціоналізації та впевнено розширює мережу міжнародних партнерів, сприяючи інтеграції української освіти у міжнародний простір.

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru