EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У четвер, 25 серпня, відбулося засідання Вченої ради Університету. Насамперед ректор університету, професор Володимир Стибель привітав викладачок університету: Наталію Параняк (кафедра біологічної та загальної хімії) та Тетяну Череповську (кафедра української та іноземних мов) із присвоєнням звання доценток і вручив їм дипломи.

Учасники засідання розглянули 12 питань порядку денного. В основному вони стосуватися організації навчального процесу в 2022/2023 н. р. , планування та обліку навчальної, методичної та наукової роботи науково-педагогічних працівників, плану роботи навчально-методичної ради Університету. Представив їх на розгляд Вченої ради проректор з науково-педагогічної роботи І. В. Двилюк.
Він також звітував про роботу навчально-методичної ради Університету за 2021-2022 н. р.

Учасники засідання ухвалили оновлення та затвердження освітньо-професійних програм «Право» для першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти, освітньо-наукової програми «Публічне управління та адміністрування» та зміни до Правил прийому до відокремленого структурного підрозділу «Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького».
Вчена рада Університету проголосувала за надання грифу навчальному виданню довідкового характеру АНГЛО-УКРАЇНСЬКИЙ СЛОВНИК ВЕТЕРИНАРНИХ ТЕРМІНІВ ENGLISH-UKRAINIAN DICTIONARY OF VETERINARY TERMS. Автори: Зінко Г.О., Слівінська Л.Г., Пришляк Л.В.; Щербатий А.Р., Личук М.Г., Федорович В.Л., Стефаник О.В.(Доповідач: голова видавничо-експертної комісії Смолінська О. Є.)
Також учасники засідання заслухали звіти аспірантів Миколи Перуна та Марти Портенко , ухвалили створення разової спеціалізованої вченої ради для прийняття до розгляду та проведення захисту дисертації Мартинів Ю. В.та дозволили стажування (дистанційно) за кордоном Леськів Х. Я.

Пресслужба

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru