EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У вівторок, 27 вересня, в актовій залі відбулося засідання Вченої ради Університету, яке розпочалося з офіційних повідомлень та вручення нагород. На засідання найвищого наукового колегіального органу університету завітала заступниця голови міста Львова Наталія Алєксєєва, щоб з нагоди 140-річчя заснування Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького та за вагомий внесок у розвиток науки вручити подяки Львівської міської ради працівникам нашого університету: Мар’янові Сімонову, доценту, завідувачу кафедри ветеринарно-санітарного інспектування, Ларисі Гордійчук, доцентці кафедри безпеки виробництва та механізації технологічних процесів у тваринництві, Павлові Музиці, професору, завідувачу кафедри економіки, підприємництва, інновацій та дорадництва в АПК, Андрію Тибінці, професору кафедри нормальної та патологічної мофології і судової ветеринарії, Вікторії Саварин, старшій викладачці кафедри фізики і математики та Лесі Дверій, старшій лаборантці кафедри паразитології та іхтіопатології.


Також ректор університету, член-кореспондент НААН України, професор Володимир Стибель вручив грамоти Львівського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка працівникам університету. «За вагомий внесок у справу Українського національного відродження, розвиток української культури та духовності, за волонтерську діяльність у викладанні української мови для вимушено переселених громадян України» були нагороджені старші викладачі кафедри української та іноземних мов імені Якима Яреми Мирослав Тимочко та Світлана Ваврін, Також грамотою Львівського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка був нагороджений студент факультету ветеринарної медицини Віталій Шверін. Як було зазначено в документі, «за активну участь у міських та обласних патріотичних заходах».

1

3

3

4

5

6

7
Після офіційної частини учасники Вченої ради Університету повернулися до робочих питань порядку денного й ухвалили ряд положень, зокрема, «Положення про індивідуальний графік відвідування занять здобувачами вищої освіти», «Тимчасове положення про підготовку фахівців за дуальною формою».
«Положення про підвищення кваліфікації науково-педагогічних, педагогічних працівників», «Положення про порядок створення та організацію роботи екзаменаційних комісій у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені C. З. Ґжицького з атестації здобувачів вищої освіти» (доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи, доц. Двилюк І. В.). «Положення про навчально-виробничий центр клінічної ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького» (доповідач: доц. Максимович І. А.), «Положення про вчену раду Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького (доповідачка: вчений секретар Мазур І. Я.), «Положення про грумінг-курси» (доповідач: декан БТФ, доц. Бойко А. О).
Вчена рада Університету також ухвалила рішення про присвоєння вченого звання професора Левків Галині Ярославівні та Телефанку Богдану Миколайовичу, вченого звання доцента - Воскобійник Соломії Ярославівні та Багрій Мар’яні Василівні.


Вчена рада університету заслухала звіт стипендіата Кабінету Міністрів України для молодих вчених доцентки Сливки І. М., призначила рецензентів структурного підрозділу для проведення попередньої експертизи докторської дисертації Юлії Горюк та ухвалила надання грифу навчально-методичному посібнику «Інкубація, хвороби ембріонів та незаразні хвороби птиці». Укладачі: Слівінська Л. Г., Щербатий А. Р., Личук М. Г., Зінко Г. О., Федорович В. Л., Федорович Н. М., Стефаник О. В.

 

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru