EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У вівторок, 20 грудня, відбулося останнє у цьому році засідання Вченої ради Університету. Учасники засідання розглянули 15 питань порядку денного. Насамперед ухвалили освтньо-професійні програми та навчальні плани підготовки здобувачів вищої освіти, плани проведення наукових заходів в університеті на 2023 рік та Положення про приймальну комісію ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького.

Вчена рада Університету також заслухала проректора з адміністративно-господарської частини І. В.Лісового, який доповів про підсумки господарської діяльності університету за 2022 рік та затвердження плану робіт на 2023 р., а також Н.Я Сусол - про результати проведених внутрішнього та ресертифікаційного аудитів системи управління якістю в ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького за 2022рік.  Уповноважена з питань запобігання та виявлення корупції, доц. Кульгавець Х. Ю. розповіла про затвердження антикорупційної програми ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького на 2023-2024 роки.

02 2

Також учасники засідання заслухали наукових керівників науково-дослідних робіт щодо розгляду звітів про виконання у 2022 році науково-дослідних робіт, які фінансувались за кошти держбюджету та секретарів спеціалізованих Вчених рад Університету щодо розгляду звітів спеціалізованих Вчених рад Університету. Також було ухвалено прейскурант послуг Навчально-виробничого виробничого центру клінічної ветеринарної медицини ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького.

На засідання Вченої ради Університету завітав колектив народної хорової капели «Дзвін». Вони привітали учасників засідання вишуканими вінчуваннями та колядками із прийдешнім Різдвом Христовим та Новим Роком.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru