EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

За ініціативи Студентської Колегії університету на чолі із головою студентського самоврядування Корженевським Владиславом 22 березня 2023 року в стінах нашого навчального закладу відбулася зустріч студентства із представниками самоврядування регіону, в рамках проєкту «Мотиваційна школа. 2023», а саме: з радницею голови Львівської обласної ради Парпан Уляною Михайлівною та Головою ГО «Батьківщина молода» - Візним Віктором Володимировичем.

 

Зустріч розпочалася із візиту до Ректора ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького Стибеля Володимира Володимировича.
Також на зустрічі був присутній Декан факультету громадського розвитку та здоров’я - Пеленьо Руслан Андрійович, завідувачі кафедр, викладачі університету та здобувачі вищої освіти.

Метою цієї зустрічі було мотивація студентів до діяльності та розкриття ряду питань: мотивація здобувачів освіти до розвитку та активної діяльності; чим молодь (здобувачі вищої освіти) може допомогти державі та регіону; чи є можливість студентам відповідних спеціальностей університету проходити практику в обласній раді; залучення здобувачів освіти університету до обласних проєктів.

Під час зустрічі, студенти мали змогу поставити запитання, які турбують, поділитися власним досвідом та почути про реальні можливості саморозвитку у співпраці з різними організаціями регіону, в тому числі з Львівською обласною радою та ГО «Батьківщина молода». Слід зазначити, що відповіді на питання отримали.

Завершуючи нашу зустріч, до гостей та здобувачів вищої освіти звернувся декан факультету громадського розвитку та здоров'я Пеленьо Руслан Андрійович, який від імені адміністрації закладу подякував гостям за візит, підкресливши актуальність та важливість таких зустрічей. Натомість студентам запропонував не втрачати запалу та енергії, вірити у свої можливості та продовжувати допомагати державі, отримуючи знання та навички під час навчального та позанавчального процесу.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru