EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У четвер, 30 березня, відбулося засідання Вченої ради університету, його відкрив ректор університету, член-кореспондент НААН України, професор Володимир Стибель. Засідання розпочалося з радісної події – із вручення премії імені М. В. Косенка від доброчинного фонду «Перспективи розвитку ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького», заснованого колишнім директором ДНДКІ ветеринарних препаратів та кормових добавок М.В. Косенком студентам шостого курсу факультету ветеринарної медицини Адріані Костів-Xитрій та Ірині Фультинській. Премії вручили син М.В. Косенка – завідуючий відділом наукової експертизи та фармацевтичного аналізу ДНДКІ ветеринарних препаратів та кормових добавок Юрій Косенко та президент Ротарі клубу “Львів-Леополіс” Михайло Буга. Вони побажали студентам доброї дороги у житті і, незважаючи на події, йти до своєї мети.

Учасники Вченої ради Університету розглянули дев’ять питань порядку денного. Насамперед ухвалили рішення про присвоєння вченого звання професора Юрію Васильовичу Лобойку та рекомендували професорів Кострубу А. М. та Салату В. З. для участі у конкурсі на здобуття обласної премії для працівників наукових установ і закладів вищої освіти Львівської області у 2023 році. Також Вчена рада заслухала звіт проректора з науково-педагогічної роботи, доц. І.В Двилюка про результати зимової заліково-екзаменаційної сесії 2022/2023 н.р.
Він також доповів про затвердження Положення про порядок визнання результатів навчання, отриманих у неформальній та/або інформальній освіті. І про затвердження навчально-методичного посібника Educational and methodological manual for conducting laboratory classes on special epizootology on infectious diseases common to several species of animals (за заг. ред. проф. Я. Кісери; пер.: Я. Кісера, Ю. Мартинів, Т. Матвіїшин).
Вчена рада Університету ухвалила Положення про навчально-дослідну лабораторію «генетики та біотехнології» Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького та рекомендувала для державної реєстрації теми науково-дослідних робіт, які виконуються за кошти держбюджету, а також заслухала інформацію декана ФЕМ, доцента О. Я.Гримака щодо реорганізації кафедри історії України, економічної теорії та туризму та створення на її базі кафедри туризму та кафедри історії України та економічної теорії.

Прес-служба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru