EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Костенко

Сьогодні, 19 квітня 2023 року, щойно переступивши поріг свого 90-річчя, перестало битися серце КОСТЕНКА Віктора Гавриловича, завідувача кафедри філософії, не лише багаторічного її очільника, а людини, яка своєю працею показала всім високий зразок служіння науці та людям!

  Навіть зовсім стисла біографічна довідка підтверджує, що, від 1976 до 2015 року, із зовсім короткою перервою, Віктор Гаврилович завідував кафедрою. Дуже багато праці поклав на підготовку навчальної літератури з філософії, якою й досі користуються студенти, адже запропоновані Віктором Гавриловичем підходи гуманізму не втрачають актуальності. Він і сам жив у дуже людяній системі координат: любив спілкуватися і з колегами, і зі студентами, був щирою та відкритою людиною. 

У науковому доробку нашого шанованого колеги – чимало публікацій, присвячених українській філософській думці, її осмисленню в сучасних соціософських реаліях. Ім’я Віктора Гавриловича як автора завжди означало наукову самостійність, вдумливість і педантичну ретельність у роботі.

Як завідувач кафедри професор Костенко був дуже виваженим і тактовним, умів полагодити будь-яке непорозуміння так, що не залишалося невдоволених, а це – неабиякий хист!

Дорога у вічність не має кінця, тому, ставши на неї у день народження, ми спочатку із вірою, тоді – з надією, а потім – з любов’ю навчаємося йти саме нашим шляхом, всотуючи мудрість поколінь. Віктор Гаврилович саме й був тим, хто мудрість обрав своєю постійною супутницею, зберігши ясність розуму в найтяжчі хвилини свого життя.

У ці тяжкі дні від цілої нашої університетської родини висловлюємо щире співчуття сім’ї Віктора Гавриловича.

Вічна пам’ять, колего!

Чин похорону розпочнеться 21 квітня 2023 року о 12 годині в ритуальній залі, що на вулиці Пекарській. Поховання – на Личаківському цвинтарі о 13 годині.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru