EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Щиро вітаю вас та увесь колектив Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького із Днем науки!

Головною ідеєю цього свята стала необхідність щільнішої взаємодії між наукою й суспільством, пропагування наукового потенціалу нашої країни та досягнень українських науковців. Прогрес, розвиток технологій, зростання економіки та ріст добробуту людей не можливий сьогодні без впровадження новітніх технологій у всіх сучасних галузях та напрямках розвитку Людства. І це забезпечує копітка та самовіддана праця вчених, які експериментують, досліджують, відкривають і впроваджують щось нове та важливе для суспільного поступу.

Освіта і наука — дві нерозривні частини діяльності кожного європейського університету. І лише їх повноцінний розвиток гарантує високий рівень функціонування кожного закладу вищої освіти.

Я бажаю усім вченим нашого університету нових та цікавих наукових відкриттів, міжнародного визнання, здоров’я творити і жити заради благополуччя своїх родин, процвітання рідної Alma Mater та перемоги нашої держави!

    В.о. ректора Володимир СТИБЕЛЬ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru