EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Співпраця відділу післядипломної освіти факультету громадського розвитку та здоров’я університету із Рівненським обласним центром зайнятості дає можливість проходити підвищення кваліфікації ветеринарним лікарям за отриманими у службі зайнятості ваучерами.

1

Ваучер – це документ встановленого зразка, що дає певній категорії осіб право на перепідготовку, навчання або підвищення кваліфікації у закладах освіти.

За сприяння державної служби зайнятості особи мають можливість одноразово отримати ваучер для підтримання конкурентоспроможності на ринку праці у випадку, якщо вони відповідають вимогам ст. 30 Закону України «Про зайнятість населення».

2 1
За отриманим документом протягом травня - червня 2023 р. у відділі післядипломної освіти змогли підвищити свій фаховий рівень працівники ветеринарних установ.

3 1
Метою підвищення кваліфікації було поглиблення і оновлення знань фахівців здатних здійснювати контроль санітарних заходів та дотримання гігієнічних вимог на всіх етапах виробництва, у пізнанні загальних об’єктивних закономірностей виникнення, розвитку, розповсюдження й згасання інфекційних хвороб за сучасних умов ведення тваринництва, а також дати знання про засоби і способи профілактики та боротьби з епізоотіями.
В підсумковому результаті слухачі отримали свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru