EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

45261

У четвер, 28 вересня 2023 року, відбулося планове засідання Вченої ради Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.
Розпочали засідання із вручення викладачці Університету Курляк Ірині Миколаївні атестата доцента. Відповідно до порядку денного під час засідання Вчена рада присвоїла вчені звання доцентам Саварин В. І. та Харечку Д. О.

457681

Вчена рада також заслухала та погодила питання щодо перенесення вакантних місць за держзамовленням, затвердила звіт та план роботи голови навчально-методичної ради Університету, розглянула питання щодо створення разової спеціалізованої ради для прийняття до розгляду та проведення захисту двох дисертацій, призначила рецензентів та структурний підрозділ для виконання попередньої експертизи однієї докторської дисертації, погодила зміну теми дисертації аспірантці кафедри ветеринарно-санітарного інспектування.
Серед інших питань, Вчена рада обговорила і затвердила питання щодо впровадження хвилини мовчання щодня о 9 год ранку для вшанування пам’яті полеглих захисників України.
Окрім того, вирішено провести урочистий Молебень до Дня захисників і захисниць України, який відбудеться у п’ятницю, 29 вересня, в парку Університету біля фігури Богородиці.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru