EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

276

9 жовтня відбулася чергова робоча поїздка в.о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького професора Івана Парубчака до структурного підрозділу університету Рожищенського коледжу. На цій зустрічі також був присутній Народний депутат України Вячеслав Рубльов.

387

505
У процесі спілкування директор коледжу Олександр Давидюк окреслив головні проблеми закладу: недостатнє фінансування та труднощі з відшкодуванням комунальних витрат за внутрішньо переміщених осіб, які мешкають в одному із гуртожитків закладу.
Крім того, зустрілися з колективом коледжу та студентами, обговорили можливості для розвитку закладу. Голова Рожищенської громади В'ячеслав Поліщук закликав студентів та викладачів закладу долучатися до роботи молодіжного центру – тут студенти зможуть здобути знання з проектного менеджменту – навчатися писати проекти, захищати їх та залучати кошти з країн ЄС на їх реалізацію. До речі, ці навички неабияк можуть знадобитися студентам, які вирішать розпочати власну справу у фермерській галузі.

755

924
Усі учасники зустрічі переконані, що зазначена співпраця стане продуктивною, що сприятиме розвитку обох закладів освіти.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru