EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

981

6 жовтня 2023 року на кафедрі Екології у стінах ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького відбулася акція під назвою "Фаст мода. Ми за раціональне використання одягу та текстилю". Координатором цього проєкту став студент-магістр спеціальності «Екологія» – Максим Ладига. Спільна команда учасників проєкту «Обʼєднані Україною» та студентського самоврядування доклала максимум зусиль задля організації цієї ініціативи в нашому навчальному закладі. Метою акції було навчання раціональному використанню текстилю, а також заохочення збереження екології.

166

383

586

Проведений захід має привернути увагу до важливості організації екологічних ініціатив та акцентувати їх глобальний вплив на захист навколишнього середовища. Ця акція є одним із проявів чималих зусиль, які спрямовані на збереження нашої планети для майбутніх поколінь.

713

776
У заході взяли участь: в.о. ректора ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького Іван Парубчак, голова студентського самоврядування Влад Корженевський, завідувачі кафедр «Екологія» Роман Параняк, «Право» Юлія Коверко представники ГО «МО "Свідомий вибір"». Акція завершилася зверненням організаторів події до гостей та учасників: «Ми щиро вдячні Українській академії лідерства, ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького, ГО «МО "Свідомий вибір"» та проєкту "Обʼєднанні Україною" за можливість об'єднати зусилля на шляху до збереження нашого світу. Разом ми можемо змінити майбутнє на краще, і цей захід є лише початком. Продовжуймо спільно долати виклики, що стоять перед нами, і боротися за здорову та екологічно чисту планету».

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru