EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

0110

У понеділок, 16 жовтня, відбулася зустріч в.о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького Івана Орестовича Парубчака з ректором Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права Закладу вищої освіти «Міжнародний науково-технічний університет імені академіка Юрія Бугая» Шестаковською Тетяною Леонідівною.
Результатом зустрічі стало підписання Меморандуму про співробітництво між закладами вищої освіти. Зокрема, для досягнення поставлених у цьому документі цілей домовлено мобілізувати ресурси обох сторін, об’єднати зусилля, скоординувати дії щодо здійснення просвітницької, наукової діяльності, популяризації знань, виховання покоління обізнаних громадян; заплановано створення механізмів співробітництва, сприятливих щодо забезпечення якості освіти фахівців за спеціальностями, за якими відбувається їхня підготовка; а також підвищення кваліфікації педагогічних, науково-педагогічних працівників та адміністративного персоналу.

Окрім цього, узгоджено проведення спільних освітньо-наукових заходів та досліджень, реалізацію проєктів і програм, створення майданчика для професійного спілкування, ефективної роботи науково-педагогічних працівників, експертів та фахівців.
Спільно докладатимемо зусиль, щоб підписання Меморандуму про співпрацю дало поштовх для успішної реалізації поставлених цілей.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru