EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 2

23 жовтня 2023 року відбулася зустріч в. о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Івана Парубчака з представниками Відокремленого структурного підрозділу “Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького”. В обговоренні взяли участь перший проректор Ігор Турко, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк, заступник директора з навчальної роботи Неоніла Метелко, голова циклової комісії ветеринарних дисциплін Леся Недопад та голова циклової комісії технологічних дисциплін Люба Ковальчук.

На зустрічі обмінялися думками щодо питань стратегії розвитку Коледжу, шляхів удосконалення ефективної взаємодії між Університетом та Коледжем, розглянули наявні практики розроблення освітніх програм, методичних підходів та методичного забезпечення існуючих освітніх компонентів. Окрім того, торкнулися проблеми інформаційно-бібліотечного забезпечення та особливостей використання електронних ресурсів бібліотеки Університету науково-педагогічними працівниками та студентами Коледжу.
Також обговорили питання дотримання академічної доброчесності усіма учасниками освітнього процесу – як педагогічними, науково-педагогічними та науковими працівниками, так і здобувачами освіти, й академічної відповідальності за порушення академічної доброчесності.
Розглянули сильні та слабкі сторони інтерфейсу і контенту офіційного сайту Коледжу, сторінок структурних підрозділів та відповідність інформаційного наповнення до вимог акредитаційних експертиз. Проаналізували питання профорієнтаційної роботи та шляхи її вдосконалення, обговорили відкриття нових освітніх програм з можливістю запровадження дуальної форми освіти.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru