EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

21 грудня 2023 року відбулося засідання Вченої ради Університету, яке розпочалося з передсвяткової коляди і різдвяних віншувань та кількох урочистих моментів.

1 8

Вручено диплом доктора філософії Олександру Рудіку.

2 6

Виконувач обов’язків голови колегії студентів Університету та Голова ГО МО “Свідомий вибір” Влад Корженевський звернувся до присутніх зі словами вдячності за підтримку та співпрацю у волонтерських проєктах. Як голова громадської організації він передав Подяку Львівському національному університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, зокрема адміністрації, працівникам та професорсько-викладацькому складу, здобувачам вищої освіти, аспірантам, яку вручив очільникові Університету Іванові Парубчаку. Іменні подяки за особистий внесок, всебічну та активну співпрацю, взаємодію та взаєморозуміння, громадську позицію та вагомий внесок у розвиток волонтерського руху вручено Юлії Коверко, Олені Різенко, Оксані Гентош, Ользі Капітан та Кароліні Семків. 

Відповідно до порядку денного Вченої ради заслухано доповідь проректора з науково-педагогічної роботи, доцента Ігоря Двилюка про затвердження змін та доповнень до Положення про Юридичну клініку ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького та одноголосно ухвалено їх. Проректор Ігор Двилюк також ознайомив присутніх зі змінами до освітньо-професійних програм та навчальних планів підготовки здобувачів вищої освіти. Зокрема повідомив, що методична рада отримала 36 освітніх програм, та відзначив запропоновану нову програму: “Ветеринарна медицина. Забезпечення здоров’я дрібних домашніх тварин”, гарантом якої є професор Андрій Мисак.

Питання про присвоєння вченого звання професора Ігорю Максимовичу та про присвоєння вченого звання доцента Тетяні Небоженко, Ользі Яремко, Миколі Верхолюку, Оксані Терлецькій, Андрієві Гулику доповідала вчений секретар Університету, доцент Ірина Сливка. Відповідно до процедури присвоєння вчених звань професора та доцента створено лічильні комісії, проведено таємне голосування та підрахунок голосів і оголошено результати голосування. Вчена рада одностайно привітала нових професора та доцентів Університету.

З проханням про розширення видів господарської діяльності Навчально-виробничого центру ветеринарної медицини ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького до Вченої ради звернувся професор Ігор Максимович. Щодо цього питання колегіально прийнято позитивне рішення, що уможливлює проходження наступних кроків – врегулювання юридичних механізмів ведення господарської діяльності в Університеті.
Відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Олена Кіндрат ознайомила Вчену раду із Положенням про Приймальну комісію ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, яке було одноголосно затверджено. 

У процесі роботи колегіального органу Університету затверджено склад разової спеціалізованої вченої ради для прийняття до розгляду та проведення захисту дисертацій Владислава Кожина, Галини Кочетової та Ольги Шаран, про що доповіла відповідальна за забезпечення діяльності разових спеціалізованих вчених рад із присудження ступеня доктора філософії Ірина Мазур.

Вчена рада також заслухала та затвердила звіт про наукове стажування проректора з наукової роботи Олега Федця у Вроцлавському природничому університеті, яке тривало упродовж 6 листопада – 5 грудня 2023 року. 

Проректор Олег Федець озвучив план наукових конференцій ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького на 2024 рік, за яким готується проведення Днів студентської науки у ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького орієнтовно у квітні–травні 2024 року та ІІІ Конференції “Сучасні методи діагностики лікування та профілактика у ветеринарній медицині”, що присвячена 240-річчю відкриття кафедри ветеринарної медицини у Львові (17–18 жовтня 2024 року).

MyCollages 16

Під час засідання Вчена рада затвердила Положення про студентський науковий гурток ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького.

Професор Любов Слівінська відзвітувала Вченій раді про виконання у 2023 році науково-дослідної роботи, яка фінансувалася за кошти держбюджету. Як науковий керівник науково-дослідної роботи професор Любов Слівінська розповіла про фінансування проєкту, перебіг та деякі результати проведених досліджень, їх опублікування у наукових статтях, монографії та обговорення на наукових конференціях. 

Заслухано звіти секретарів спеціалізованих вчених рад ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького Марти Леньо, Ірини Мазур та Маріана Сімонова щодо роботи спеціалізованих вчених рад ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького та затверджено їх.
 11 4
Виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак доповів про преміювання науково-педагогічних працівників ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького у 2023 році на підставі рейтингу науково-педагогічних працівників Університету за 2022 рік на засадах відкритості, прозорості та соціальної справедливості. За трьома категоріями: 1) Доктори наук; 2) Доценти, старші викладачі, кандидати наук; 3) Старші викладачі (б/с), асистенти, премійовано по 23 особи у кожній категорії. 

12 1
За ще однією вагомою категорією – наявністю публікацій у виданнях, індексованих у наукометричних базах Scopus та Web of Science, – премійовано ще 6 науковців Університету: Анатолія Федорчука, Василя Стефаника, Мирославу Грицину, Аллу Винярську, Ірину Сливку та Христину Малишеву.

Пресслужба
Фото Ігоря Сенкальського

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru