EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

DSC 0867 1

Під час зустрічі співробітники Представництва “Мехад” в Україні та в. о. ректора ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак обговорили актуальні напрями діяльності обох установ та закріпили домовленості підписанням договору про співробітництво.
Відповідно до договору будуть проводитися дослідницькі роботи щодо моніторингу анестезії та удосконалення анестезіологічного забезпечення за патологій органів черевної порожнини та грудної клітки. Відрадним є те, що партнери високо оцінили фаховість наших працівників, а також наявну матеріально-технічну базу. Саме це дає змогу проведення дослідницьких робіт, використовуючи обладнання Університету, за участі наших і закордонних спеціалістів, що є своєрідним визнанням Університету та його досягнень на міжнародному рівні.

 

DSC 0870
Призначено відповідальних за виконання умов цього договору та комунікацію між сторонами.
Безперечно, таке співробітництво буде корисним для обох сторін і сприятиме підвищенню рівня фаховості й обізнаності, зокрема, наших науково-педагогічних працівників, які передадуть свій досвід молодому поколінню лікарів ветеринарної медицини.

DSC 0904
Сподіваємося на результативність запланованих тренінгів та успішні результати проведення дослідницьких робіт.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru