EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

23 січня 2023 року у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького у межах Державної антикорупційної програми відбулася зустріч студентства, здобувачів освіти 1 та 2 рівнів вищої освіти, науково-педагогічних працівників, адміністрації та персоналу Університету з представниками Головного управління національної поліції у Львівській області.

В. о. ректора Університету, професор Іван Парубчак ознайомив присутніх із цілями заходу, наголосив на важливості забезпечення належного рівня національної безпеки держави, зокрема гуманітарної безпеки в умовах воєнного часу. Оскільки сфера освіти, науки та інновацій – це невід’ємна складова економічного та гуманітарного розвитку країни, необхідними є дотримання принципів законності, прозорості, доступності, етичної неупередженості.

1

1

1

1

У цьому контексті надзвичайно актуальними є інформування учасників освітнього процесу про шляхи запобігання корупції, заходи антикорупційної політики держави, уникнення конфлікту інтересів, можливих проявів хабарництва.
Усунення корупційних ризиків у сфері освіти, науки й інновацій сприятиме створенню умов, які відповідатимуть принципам Євросоюзу, забезпечуватимуть кожному учасникові освітнього процесу, наукової чи інноваційної діяльності України гідні умови для професійного зростання та розвитку.
Під час зустрічі академічної спільноти Університету з представниками сектору запобігання корупції Головного управління національної поліції у Львівській області учасники отримали розлогу інформацію з питань запобігання корупції, хабарництва, мали змогу задати запитання та отримали вичерпні відповіді щодо обговорюваної теми.
Проведення таких ознайомчих заходів, інформування учасників освітнього процесу стосовно актуальних питань антикорупційної діяльності забезпечить формування у колективі нульової терпимості до будь-яких проявів корупції і відповідно вживання усіх законних заходів щодо запобігання, виявлення та протидії корупції у межах Університету.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru