EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 1 10

У сучасному світі, де динамічні зміни на ринку праці визначають нові вимоги та можливості для професійного розвитку, заклади вищої освіти та центри зайнятості стають стратегічними партнерами у підготовці та підтримці молодого покоління. 8 лютого 2024 року відбулася зустріч виконувача обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Івана Парубчака з представником Львівської філії Львівського обласного центру зайнятості, виконувачем обов’язків директора Олегом Рісним, яка визначила нові шляхи співпраці для підтримки працівників, студентів та випускників Університету.

 

Під час зустрічі сторони обговорили низку питань, спрямованих на розвиток та покращення взаємодії між Університетом і Центром зайнятості. Спільно було визначено ключові напрями співпраці, зокрема: співпраця в галузі навчальної, науково-дослідної та консультативної роботи ‒ обмін досвідом та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, підтримка здобувачів вищої освіти у практичному застосуванні теоретичних знань на виробництві.

Особливу увагу було приділено програмам навчання, ваучерам та грантовій підтримці розвитку бізнесу, а також компенсаційним програмам на навчання та працевлаштування певних категорій громадян.

Вагомим напрямом співпраці виділено профорієнтаційні заходи та інформування студентів і випускників, а саме інформування про можливості Державної служби зайнятості та активних програм зайнятості.

2 8

Сторони підтвердили наміри продовжувати співпрацю, спрямовану на розв’язання проблем ринку праці, ‒ спільно організовувати кар’єрні заходи, наукові конференції, симпозіуми та інші події.

На завершення зустрічі учасники підписали угоду про співпрацю, яка визначає рамки співробітництва та взаємодії між Університетом і Центром зайнятості. Укладення такої угоди є важливим кроком для підвищення якості підготовки фахівців, покращення рівня зайнятості випускників та визначає новий етап стратегічної співпраці, спрямованої на підвищення якості освіти та підтримку кар’єрного розвитку студентів і випускників. Це має вагомий позитивний вплив на репутацію та позицію Університету в галузі вищої освіти, а також підвищує привабливість Університету для потенційних студентів, бізнес-партнерів та інших стейкхолдерів.

Допис підготував Богдан Галух, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru