EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

12 лютого 2024 року до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького завітали керівник Благодійного фонду NOWZAD UK Пен Фартінг, директор Благодійного фонду NOWZAD LVIV Люба Мочарська та заступник директора Благодійного фонду NOWZAD LVIV Володимир Джурик. З гостями поспілкувалися виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, перший проректор, доцент Ігор Турко, декан біолого-технологічного факультету, доцент Андрій Бойко та керівник Навчально-виробничого центру клінічної ветеринарної медицини ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, професор Ігор Максимович.

Благодійний фонд NOWZAD UK вже впродовж майже 2 років надає допомогу тваринам в Україні та успішно співпрацює із Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. На початку повномасштабного вторгнення у 2022 році ветеринарні лікарі-волонтери фонду надавали допомогу та консультації тваринам біженців, яких прихистив у своїх стінах Університет.

Протягом 2022–2023 років фонд передав безкоштовно Університету обладнання для навчального центру та кафедр, серед яких були: сучасний операційний стіл для дрібних тварин, портативний ультразвуковий апарат, пульсоксиметри, отоскопи, офтальмоскоп, хірургічний інструмент та інше.

10 14 17 155

Цього року Фонд шукав приміщення для перетримки 6 собак, вивезених із Краматорська (притулок “Друг”) для подальшої адопції у Великій Британії. Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького зголосився допомогти колегам у цій благородній справі. Представники NOWZAD UK та NOWZAD LVIV на зустрічі з адміністрацією Університету висловили щиру подяку виконувачеві обов’язків ректора Університету Іванові Парубчаку, який відгукнувся на цей запит і посприяв у влаштуванні тварин до клініки хірургії, та докторові ветеринарних наук, завідувачеві кафедри хірургії Віті Пріцак, яка взяла під опіку тварин та щоденно піклується про їхнє здоров’я.

2

3

На знак вдячності гості подарували Навчально-виробничому центру клінічної ветеринарної медицини ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького набір муляжів для навчання та вдосконалення навиків майбутніх фахівців-ветеринарів.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru