EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

14 травня 2024 року для 78 школярів 9–11 класів Львівських шкіл та ліцеїв став незабутнім і насиченим яскравими враженнями. Юні гості, які прагнуть визначитися з обранням закладу вищої освіти для здобуття професійних знань й опанування фаху, разом із учителями та наставниками відвідали Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Організація цього ознайомчого візиту відбулася за сприяння Центру професійного розвитку педагогічних працівників міста Львова, зокрема консультанта Центру Валентини Олійник, та адміністрації Університету.

 

1

Відвідувачі мали змогу у невимушеній атмосфері поспілкуватися з очільником Університету, професором Іваном Парубчаком, який наголосив на унікальності Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького як профільного закладу вищої освіти та відзначив перспективність і затребуваність фахівців аграрної сфери, тваринництва та біотехнологій з огляду на обставини сьогодення.
Окрім того, Іван Парубчак, попри наявні, анонсував запровадження декількох нових освітніх програм – “Забезпечення здоров’я дрібних домашніх тварин”, “Біотехнології та біоенергетика”, “Бджільництво”, відкриття центру реабілітації методами анімалотерапії – іпотерапії, каністерапії, що можуть привабити увагу майбутніх здобувачів.

1

Відповідальний секретар приймальної комісії Олена Кіндрат ознайомила гостей із актуальними вимогами цьогорічної вступної кампанії.
Під час візиту абітурієнти побували на кафедрах нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії, мікробіології та вірусології, а також у Навчально-виробничому центрі клінічної ветеринарної медицини ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького.

1

1

У відділі анатомії кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії професор Андрій Тибінка ознайомив майбутніх здобувачів зі скелетами домашніх та деяких диких тварин і птиці, продемонстрував череп слона, препарати внутрішніх органів, зокрема кровоносної системи. У відділі патологічної анатомії професор Микола Жила провів екскурсію музеєм кафедри, де представлено різні патологічні процеси органів тварин, макроскопічні препарати, зацікавлені мали змогу під мікроскопом оглянути зміни внутрішніх органів тварин при захворюваннях, препарати загальної та спеціальної патології.

1

На кафедрі мікробіології та вірусології асистенти Віталій Мирончук та Ірина Ромазан запросили відвідувачів до навчальних лабораторій, щоб показати, особливості роботи в лабораторії. Школярі скористалися нагодою і під мікроскопом порозглядали мікроорганізми й таким способом хоч ненадовго спробували себе у ролі мікробіологів.

1

1

1

У ВетЦентрі його керівник, професор Ігор Максимович розповів школярам про специфіку функціонування клініки, її призначення як навчального центру та клініки дрібних тварин, ознайомив зі штатом працівників, структурою ВетЦентру, продемонстрував роботу рецепції, де ведеться реєстр тварин. Гості побували в оглядовому та маніпуляційному кабінетах, кабінеті ультразвукової та ендоскопічної діагностики, операційній, лабораторії, оглянули кімнату для грумінгу та коференц-зали.

10

На завершення знайомства школярів із Університетом відбулися вікторина та розіграш подарунків з логотипами Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Сподіваємося, що завдяки цьому візиту нашим юним гостям буде легше обрати місце для здобуття знань і найближчим часом ми зустрінемося знову, але вже в новому статусі – студентів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru