EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Вроцлав 11

10–14 червня 2024 року делегація Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького у складі виконувача обов’язків ректора Університету, професора Івана Парубчака, проректора з науково-педагогічної роботи, доцента Ігоря Двилюка та професора, завідувача кафедри акушерства гінекології та біотехнології відтворення тварин Василя Стефаника провели низку робочих зустрічей з адміністрацією та представниками різних факультетів та кафедр Вроцлавського природничого університету. Основною метою цих зустрічей було обговорення питань співпраці у галузях наукових досліджень, академічних обмінів та розвитку спільних освітніх програм.

Вроцлав 3

Вроцлав 12
Зокрема, із проректором з міжнародних відносин Вроцлавського природничого університету, професором Анною Хелмонською-Сойтою.
Вроцлав 10
На зустрічі обговорили напрями розвитку співпраці між університетами на рівні академічної мобільності студентів, викладачів і науковців. Окрім того, розглянули напрями можливих спільних наукових проєктів.
Вроцлав 14
На зустрічі з деканом факультету ветеринарної медицини Вроцлавського природничого університету, професором Станіславом Джемірою домовилися використовувати можливості спільної участі студентів та науковців обох університетів у міжнародних наукових проєктах.
Вроцлав 2

Вроцлав 4
Завідувач кафедри і клініки хірургії, професор Здіслав Кельбовіч продемонстрував гостям технічні можливості та обладнання їхньої клініки, запропонував об’єднати науковий потенціал Вроцлавського природничого університету та Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького у підготовці фахівців ветеринарної медицини, реалізації дослідницьких проєктів на міжнародному рівні.
Вроцлав 15
Делегація нашого Університету також поспілкувалася зі завідувачем кафедри репродуктології з клінікою сільськогосподарських тварин Вроцлавського природничого університету, керівником дисципліни «Ветеринарна медицина», президентом польського товариства ветеринарних лікарів дрібних тварин, професором Войцехом Ніжанським про розширення наявної співпраці та спільну участь у міжнародних наукових проєктах.
Налагоджені контакти та знайомства з колегами-науковцями сприятимуть розширенню міжнародних зв’язків між Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького та повідними європейськими університетами’.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru