EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Конгрес 1

Упродовж 13–15 червня 2024 року у Львові відбувся ювілейний ХХ Конгрес USAVA. Це подія, яка тривалий час збирає представників усієї ветеринарної спільноти нашої країни для наукового спілкування, обміну досвідом та здобутками на дослідницькій ниві. Організатором Конгресу є Українська асоціація лікарів ветеринарної медицини дрібних тварин (USAVA) під керівництвом її президента, кандидата ветеринарних наук Владлена Ушакова. 

 

Конгрес 2Програма Конгресу складається з доповідей та майстер-класів, які проводять провідні вчені та лікарі ветеринарної медицини-практики з багатьох країн світу – Сполучених Штатів Америки, Франції, Великобританії, Польщі, Канади, Австралії, Чехії, Італії, Іспанії, Швейцарії, України та інших. Цьогоріч учасники Конгресу USAVA обговорили актуальні питання ветеринарної гастроентерології, клінічної патології – цитології та гематології, дерматології хірургії та неврології, нефрології та урології, ендокринології, соціальної хірургії та менеджменту, хвороб гризунів, зайцеподібних та екзотичних тварин, хвороб птахів.

Конгрес 3

Вітальне слово до гостей ХХ ювілейного Конгрес USAVA виголосив перший проректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, доцент Ігор Турко. З лекцією на тему «Неврологічні симптоми, як розпізнати та провести первинне лікування терапевту» виступив лікар ветеринарної медицини, невролог, нейрохірург, кандидат ветеринарних наук, доцент Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, невролог мережі ветеринарних клінік Євровет Віталій Федорович.

Конгрес 4

Представниками від Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького ХХ Конгресі USAVA також були доктор ветеринарних наук, професор, завідувач кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики Любов Слівінська, асистент кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики Наталя Федорович та асистент кафедри хірургії Ліда Костишин.

Конгрес 5

ХХ Конгрес USAVA став знаковою подією для ветеринарної спільноти України і не тільки. Вдячні організаторам та всім учасникам за змістовні лекції та майстер-класи, обмін досвідом, щире спілкування та атмосферність.

Конгрес 6

Конгрес 7

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru