EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1

31 липня 2024 року делегація з Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького на чолі з виконувачем обов’язків ректора, професором Іваном Парубчаком відвідала Кінно-спортивний комплекс EQUICOR.

фото 2

 

Очільник Університету, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк, декан факультету ветеринарної медицини Юрій Стронський, заступники декана факультету ветеринарної медицини Ігор Максимович та Юрій Леньо і завідувач кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я Богдан Семенів поспілкувалися зі Сергієм Павловим, який представив гостям майбутній проєкт, ознайомив з його інфраструктурою, що пристосована для утримання коней, тренування і проживання спортсменів кінного спорту, проведення змагань з кінного спорту всеукраїнського та міжнародного рівнів.

фото 3

У процесі візиту було обговорено напрями співпраці між Університетом та Кінно-спортивним комплексом EQUICOR, зокрема можливість проходження практики на базі комплексу для здобувачів факультету ветеринарної медицини, біолого-технологічного факультету і факультету громадського розвитку та здоров’я. Окрім того, Кінно-спортивний комплекс EQUICOR потребує для працевлаштування фахівців різних спеціальностей: ветеринарних лікарів, тренерів, реабілітологів, технологів кормів.

фото 4

Як відзначив меценат проєкту Петро Писарчук, «для здобувачів та випускників Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького це чудова нагода застосувати свої знання та вміння на практиці».

фото 5

Вдячні за насичену й інформативну зустріч і сподіваємося на тривалу, ефективну та результативну співпрацю.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru