EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

29 серпня 2024 року відбулося засідання Вченої ради Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, у роботі якого взяло участь 53 членів колегіального органу управління.

1

Засідання Вченої ради розпочалось з урочистих моментів. Зокрема, виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак вручив подяку доктору економічних наук, професору кафедри менеджменту Миколі Шульському за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у підготовці висококваліфікованих спеціалістів для народного господарства, високий професіоналізм, активну життєву позицію, а також нагородив його почесною грамотою Професійної спілки працівників агропромислового комплексу України.
З нагоди 60-річного ювілею доктора економічних наук, професора кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені професора І. В. Поповича Василя Чемериса очільник Університету нагородив ювіляра почесною грамотою Професійної спілки працівників агропромислового комплексу України.

1

Голова Вченої ради Іван Парубчак вручив атестат доцента кафедри нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії Ользі Щебентовській. Диплом доктора філософії урочисто отримала Христина Орєхова.

1

Подяку Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» Міністерства освіти і науки України за впровадження інноваційних освітніх технологій, активну участь у вдосконаленні навчально-методичного забезпечення підготовки фахівців закладів освіти та плідну співпрацю з Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» очільник Університету вручив завідувачеві кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин ім. Г. В. Звєрєвої, професорові, доктору ветеринарних наук Василю Стефанику та керівнику відділу соціально-культурного розвитку ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького Тетяні Купчак.

Відповідно до порядку денного Вчена рада заслухала вченого секретаря Ірину Сливку щодо затвердження плану роботи Вченої ради ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького на 2024–2025 н. р. та одноголосно прийняла позитивне рішення.

1

Ірина Сливка також доповіла про присвоєння вченого звання доцента Мар’яні Івахів та Надії Кремпі. Вчена рада створила лічильні комісії для проведення голосування стосовно цих питань, проголосувала та на підставі отриманих результатів присвоїла вчені звання.

1

Проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк доповів про затвердження графіку навчального процесу на 2024–2025 н. р., ознайомив із особливостями організації освітнього процесу ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького. Вчена рада, заслухавши доповідача, одностайно проголосувала за затвердження цих пунктів порядку денного.

1

Ігор Двилюк також проінформував колегіальний орган про затвердження норм часу для планування та обліку навчальної роботи та перелік основних видів методичної, наукової й організаційної роботи науково-педагогічних працівників на 2024–2025 н. р. Після короткого обговорення було ухвалено рішення щодо затвердження цього питання.

1

Відповідальна за аспірантуру і докторантуру, доцент Ірина Курляк доповіла про зміну наукового керівника аспіранту першого року навчання кафедри технології виробництва та переробки продукції тваринництва Сергію Заславському та аспіранту першого року навчання кафедри технології виробництва та переробки продукції дрібних тварин Петру Іващуку. Члени Вченої ради затвердили доцента Романа Осередчука науковим керівником Сергія Заславського та доцента Дмитра Перога науковим керівником Петра Іващука.

1

У різному обговорили план проведення Урочистої церемонії посвяти в студенти, яка відбудеться 1 вересня, а також низку інших робочих питань.

1

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru