EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1 2

Львівському національному університетові ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького випала честь приймати у своїх стінах переможців ХІХ літньої Універсіади України та провести її урочисте закриття. Серед гостей цієї важливої спортивної події для закладів вищої світи України очікуємо представників Міністерства освіти і науки України, представників обласних відділень Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, спортивні делегації закладів вищої освіти України – призерів у комплексному заліку по групах закладів вищої освіти та по обласних відділеннях.

 

фото 2 3

Аби організувати та провести нагородження призерів та урочисте закриття ХІХ літньої Універсіади України на високому рівні, до підготовки залучено керівництво та працівників Університету й представників Львівського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

фото 3 1

Виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак провів робочу нараду зі завідувачем кафедри фізичного виховання, спорту і здоров’я Богданом Семенівим, керівником відділу соціально-культурного розвитку Тетяною Купчак та директором Львівського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Наталією Слимак і консультантом Львівського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вікторією Шульженко, під час якої обговорили програму урочистостей та різні організаційні моменти. Учасники наради озвучили чимало цікавих та креативних ідей, які допоможуть зробити урочисте закриття ХІХ літньої Універсіади України незабутнім, яскравим та пам’ятним для усіх присутніх.

фото 4 1

Переконані, що ця спортивна подія сприятиме популяризуванню занять різними видами спорту серед студентства, приверне увагу учасників освітнього процесу до здорового способу життя, нагадає про важливість гармонійного розвитку особистості здобувача. Адже ті, хто сьогодні навчаються, отримують нові навики та досвід, формуються як професіонали, завтра творитимуть майбутнє нашої держави. І те, яким буде це майбутнє, залежить від того, які зерна засіяно в душі сьогоднішньої молоді.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru