EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

image 7

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек. Цей день – чудова нагода привітати усіх хранителів книг та подякувати за їхню клопітку працю і високу місію збереження писемних надбань людства та плекання культури й освіти.

Бібліотеки в Україні завжди були осередками знань і освіти, а в умовах війни їхня роль значно зросла. У наші дні вони є центрами збереження національної пам’яті, культури, розвитку інформаційної грамотності, наукових досліджень.

Вже третій рік триває повномасштабна війна росії проти України, і перед нашим суспільством постали нові виклики. У цьому процесі бібліотеки та бібліотекарі відіграють одну з ключових ролей, допомагаючи збирати й зберігати документи про російсько-українську війну, формуючи національну ідентичність, йдучи в ногу з розвитком новітніх технологій і сприяючи розвитку критичного мислення й інформаційної та цифрової грамотності.

Натхнення Вам, шановні бібліотекарі, у Вашій нелегкій праці, задоволення від шляхетної справи, яку Ви робите, та мирного неба – головної умови нашого розвитку і майбутнього загального процвітання.

В. о. ректора

Львівського національного університету

ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького,

професор Іван ПАРУБЧАК

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru