EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1 3

З нагоди Всесвітнього дня ментального здоров’я у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася зустріч університетського психолога Ольги Швед зі здобувачами та викладачами нашого закладу освіти. Всесвітній день ментального здоров’я відзначають 10 жовтня. Його започатковано Всесвітньою організацією охорони здоров’я задля підвищення рівня обізнаності про проблеми психічного здоров’я та мобілізації зусиль, спрямованих на його поліпшення, підвищення рівня культури дбати про ментальне здоров’я як окремої особистості, так і соціуму загалом.

У процесі спілкування з чисельною аудиторією пані Ольга спонукала кожного з присутніх замислитися над речами, які створюють психологічний дискомфорт, зумовлюють конфлікти чи непорозуміння, переростають у комунікативні проблеми і зрештою можуть стати вагомими причинами розладів ментального здоров’я індивіда.

фото 2 6

Враховуючи те, що українці тривалий час живуть в умовах війни, турбота про психічну рівновагу та загалом про психічне здоров’я є нагальною потребою у суспільстві. І Всесвітній день ментального здоров’я – чудова нагода та нагадування дбати про себе не лише на фізичному рівні, а й емоційному та психічному. Адже ментальне здоров’я об’єднує здоровий дух та психіку людини зі соціальним складником. Стан ментального здоров’я суттєво впливає на продуктивність людини, її мотивацію у реалізації цілей, фізичне самопочуття, здатність взаємодіяти з іншими людьми у колективі, соціумі. Отже, психічне здоров’я кожного індивіда важливе для всього суспільства.

фото 3 4

 

фото 4 4

Під час зустрічі Ольга Швед як професіонал своєї справи дуже делікатно вибудувала комунікацію з аудиторією, виявила декілька актуальних для присутніх проблем та запропонувала алгоритм, як працювати з ними, аби врівноважити свій психологічний стан, навчитися приймати те, чого змінити не можемо, вчиняти правильні дії, аби відстояти свої особисті кордони і при тому не порушити особисті кордони людей поруч.

фото 5 2

Пані Ольга зазначила, що «зараз, з огляду на реалії сьогодення, ми живемо одним днем, але це наш день. Як ми його проведемо, як проаналізуємо минулий день і сплануємо наступний, зважаючи на порівняння себе зі собою вчорашнім, з умінням дякувати чи дорікати, так і буде формуватися наше буття». Тож, у наших руках те, яким буде наше завтра. Від нас залежить, як ми сприймаємо те, що виводить нас з рівноваги, чи готові ми з цим працювати, чи продовжимо не помічати? Вибір за нами…

фото 6 2

Та варто пам’ятати, що фахові рекомендації психолога можуть допомогти нам навчитися чути і розуміти себе та інших людей, розрізняти свої емоції, керувати ними та гармонійно функціонувати у соціумі, спілкуватися і вибудовувати стосунки з іншими людьми, розвиватися й навчатися, позитивно оцінювати себе, приймати та любити такими, якими ми є, сформувати здатність приймати власні тверді рішення, нормально адаптуватися до нових умов життя, розв’язувати проблеми та ще багато іншого. Усі ці навики стовідсотково сприятимуть якісним змінам у всіх сферах нашого життя.

На завершення зустрічі Ольга Швед відзначила, що готова до співпраці з охочими. Отримати консультацію психолога можна за попереднім записом у Viber або Telegram за номером телефону (063) 3418740 або через електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru