EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

4 листопада, з метою підвищення якості освіти, до освітнього процесу долучилися начальник Західного міжрегіонального головного управління Держпродспоживслужби на державному кордоні Андрій Васильович Талама та його заступник Тарас Олегович Грох.

 

 

Студенти спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» ознайомилися зі структурою та завданнями, які стоять перед Західним МГУ Держпродспоживслужби на державному кордоні. Також стейкхолдери поділилися досвідом щодо особливостей здійснення ветеринарного контролю безпечності та якості харчових продуктів на державному кордоні України за експорно-імпортних операцій. Зустріч пройшла в режимі відкритого мікрофону, тож студенти поставили багато питань, на які отримали кваліфіковані відповіді.
Студенти-магістри 5 та 6 курсів спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» вивчають такі дисципліни як «Ветеринарні вимоги при імпортно-експортних операціях», «Маркування та фальсифікація харчових продуктів», «Вимоги ЄС до пакувальних матеріалів». Тож отримана під час цієї зустрічі інформація, дозволила покращити цілісність отриманих знань.

Науково-педагогічні працівники кафедри ветеринарно-санітарного інспектування вдячні Андрію Васильовичу та Тарасу Олеговичу за співпрацю, адже такі зустрічі дозволяють налагодити більш тісний зв’язок між освітою та виробництвом.

 

 

Маріан Сімонов, завідувач кафедри ветеринарно-санітарного інспектування, д.вет.н.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru