EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

10 грудня, з метою підвищення якості освіти, відбулася гостьова лекція для студентів 5 курсу з дисципліни "Ветеринарно-санітарне інспектування молока і молочних продуктів." До освітнього процесу долучилася менеджерка систем харчової безпечності "Холдинг емоцій «!FEST» , випускниця нашого університету, лікарка ветеринарної медицини зі спеціалізацією ветеринарно-санітарна експертиза Наталя Ігорівна Дзьордзь.

Студенти спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» ознайомилися з тонкощами роботи та завданнями, які стоять перед менеджерами системи харчової безпечності щодо сировини та продуктів харчування, зокрема молочних продуктів, з інтеграцією систем харчової безпечності у сфері послуг. Також стейкхолдерка поділилася досвідом щодо особливостей здійснення ветеринарно-санітарного контролю безпечності та якості молока і молочних продуктів у розгалуженій мережі закладів громадського харчування мережі «!ФЕСТ». Зустріч відбулася в режимі відкритого мікрофону, тож студенти поставили багато питань, на які отримали кваліфіковані відповіді. Ми сподіваємось, що отримана під час цієї зустрічі інформація, дозволила покращити цілісність отриманих знань студентів.
Науково-педагогічні працівники кафедри ветеринарно-санітарного інспектування вдячні Наталі Ігорівні Дзьордзь за співпрацю, адже такі зустрічі дозволяють налагодити більш тісний зв’язок між освітою та практичною роботою лікарів ветеринарної медицини.

Підготував доцент Олег Дашковський

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru