EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Проректор з науково-педагогічної роботи, доцент кафедри гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики імені М. В. Демчука Ігор Двилюк та доцентка кафедри гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики імені М. В. Демчука Надія Магрело взяли участь у стартовій зустрічі в рамках проєкту SULAWE – ERASMUS-EDU-2022-CBHE «Стале тваринництво та добробут тварин», яка відбулась в університеті Нюртінген-Гайслінген (м. Нюртінген, Німеччина). Проєкт спрямований на модернізацію освіти професіоналів у тваринництві за високою якістю та міжнародними стандартами, щоб розширити знання, засновані на рішеннях для сталого сільського господарства, добробуту тварин і боротьби зі зміною клімату.

До реалізації проєкту також залучені: університет Нюртінген-Гайслінген (Німеччина), Шведський університет сільськогосподарських наук (Швеція), Люблянський університет (Словенія), Національний університет біоресурсів і природокористування України, Полтавський державний аграрний університет, Східноукраїнський університет Володимира Даля, Асоціація свинарів України, Асоціація виробників молока України, Українська корпорація з виробництва м’яса на промисловій основі «Тваринпром», Науково-методични центр вищої та довищої освіти, Європейська комісія з питань освіти і культури (EACEA) та Національний офіс в Україні Erasmus.


Консорціум зосереджений на співпраці між бізнес-сектором і вищими навчальними закладами для успішного впровадження стійких рішень, що ґрунтуються на новітніх знаннях та практиках в сфері добробуту тварин у процеси виробництва тваринницької продукції в Україні з метою модернізації існуючих робочих навчальних програм для підготовки здобувачів вищої освіти магістерського рівня за допомогою спільної розробки та впровадження інноваційного змісту щодо добробуту тварин, сталого виробництва продукції тваринництва, а також підвищення кваліфікації викладацького складу і запровадження сучасних дидактичних методів та наукових досліджень.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru