EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

26 грудня 2019 року вченою радою університету затверджено Правила прийому на навчання до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького у 2020 році.

Правила прийому розроблені приймальною комісією відповідно до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України в 2020 році, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України (далі – МОН України) від 11 жовтня 2019 року № 1285 та зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 02 грудня 2019 року за № 1192/34163.

Основні новації вступу до закладів вищої освіти у 2020 році

  • Вступники на базі 11 класів можуть подати 5 заяв на місця державного замовлення. Кількість поданих заяв на контрактну форму навчання не обмежується.
  • Абітурієнти на базі повної загальної середньої освіти, включно з випускниками минулих років можуть подавати сертифікати ЗНО за останні 4 роки (2017, 2018, 2019 або 2020 років), за винятком сертифікатів з іноземної мови (можна подати сертифікати ЗНО за 2018, 2019, 2020 роки) однієї з іноземних мов (англійська, німецька, французька або іспанська на вибір).
  • Прохідний конкурсний бал на бюджет не менше як 125;
  • 140 – мінімальний конкурсний бал для вступу на бакалаврат спеціальностей Право, а також Публічне управління та адміністрування; 130 – для здобуття ступеня магістра на основі повної загальної середньої освіти спеціальності Фармація, промислова фармація;
  • Буде надано державне замовлення на підготовку молодших бакалаврів (у ЛНУВМ імені С.З. Ґжицького для спеціальності Менеджмент, з спеціалізацією маркетинговий менеджмент);
  • для вступу на бакалавра (магістра ветеринарного та фармацевтичного спрямувань) на основі ОКР молодшого спеціаліста необхідно обов’язково подати сертифікат ЗНО з української мови та літератури та скласти фахове вступне випробування в університеті. Окрім цього, для вступу на навчання за спеціальністю “Економіка” та спеціальностями галузей знань “Управління та адміністрування” та “Публічне управління та адміністрування” додатково треба буде подавати сертифікат ЗНО з математики (математики або історії України для вступу на контракт).
  • для вступу для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра на більшість спеціальностей (окрім спеціальностей Освітні, педагогічні науки, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Водні біоресурси та аквакультура) необхідно скласти єдиний вступний іспит з іноземної мови (ЗНО з іноземної мови) та фахове вступне випробування, а також додаткове фахове вступне випробування (для вступників з спеціальностей, що віднесені до несуміжних галузей знань) в університеті. Для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня (освітньо-кваліфікаційного рівня) вищої освіти за спеціальністю «Право» необхідно складати ЗНО у формі єдиного вступного іспиту з іноземної мови, а також з єдиного фахового вступного випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей.

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru