EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У 2020 році випускники коледжів, які здобули ОКР молодшого спеціаліста можуть вступити до закладів вищої освіти для здобуття освітнього ступеня бакалавра (магістра ветеринарного, медичного або фармацевтичного спрямувань) на перший курс (зі скороченим строком навчання) або на старші курси (у тому числі зі скороченим строком навчання).

Для вступу на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста за кошти державного або місцевого бюджету (за державним або регіональним замовленням) та за рахунок цільових пільгових державних кредитів прийом заяв та документів розпочинається 13 серпня і закінчується о 18:00 22 серпня. Вступники, які закінчили коледж повинні особисто подавати документи у приймальну комісію.
У 2020 році випускники коледжів повинні представити сертифікат ЗНО з української мови та літератури. Для спеціальності 051 «Економіка», галузей знань 07 «Управління та адміністрування», 28 «Публічне управління та адміністрування» необхідно представити два сертифікати ЗНО: 1) з української мови та літератури 2) з математики (під час вступу на бюджет), а для небюджетних конкурсних пропозицій: 1) з української мови та літератури; 2) з історії України або математики на вибір вступника. Окрім цього, вступники, що здобули ОКР молодшого спеціаліста також повинні скласти фахове вступне випробування в університеті, що буде проходити в період з 25 серпня до 27 серпня.
Випускники коледжів можуть зараховуватись за державним замовленням на перший курс за скороченим строком навчання лише в разі вступу на ту саму або споріднену в межах галузі знань спеціальність, а також на спеціальності, зазначені в Переліку спеціальностей, яким надається особлива підтримка (Екологія, Хімічні технології та інженерія, Біотехнології та біоінженерія, Харчові технології, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Водні біоресурси та аквакультура).

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru