EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

00000 

 Для вступу на навчання за спеціальністю 081 «Право» потрібно складати ЗНО з двох випробувань: 1) права та загальних навчальних правничих компетентностей; 2) іноземної мови. Реєстрація на ці тестування триватиме з 14 травня до 5 червня

Вступники на навчання за спеціальностями 051 «Економіка» та 242 «Туризм» складатимуть ЗНО лише з іноземної мови, реєстрація на яке теж триватиме з 14 травня до 5 червня. Друге ж випробування – фахове – проводитиме університет з 2 по 29 липня. 

Основна сесія ЗНО з іноземної мови відбудеться 11 липня, а з права та загальних навчальних правничих компетентностей – 13 липня. Вступники із вищою освітою, здобутою за іншою, неспорідненою (з іншої галузі знань) спеціальністю, для допуску до ЗНО зобов’язані пройти в університеті додаткове вступне випробування з 14 до 31 травня.

Вступ до магістратури на всі інші спеціальності відбуватиметься, як і в попередні роки, на основі результатів фахового вступного випробування та вступного іспиту з іноземної мови, які проводитиме університет. Вступники із вищою освітою, здобутою за іншою, неспорідненою спеціальністю, також можуть брати участь у конкурсі, проте за умови проходження додаткового вступного випробування для допуску до складання двох вже названих. Прийом документів триватиме з 12 по 26 липня, вступні випробування – з 27 липня по 8 серпня.

З переліком магістерських спеціальностей можна ознайомитися тут.

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru