EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Міністерством освіти і науки України погоджено максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2020 році для відкритих конкурсних пропозицій, що створені для вступників на основі повної загальної середньої освіти, а також для абітурієнтів, які будуть подавати заяви до магістратури спеціальності «Право».


Окрім цього, затверджено кількість осіб, які зможе прийняти університет за квотою 1 (для вступників пільгових категорій, які мають право складати вступні іспити в університеті).
У 2020 році Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького отримав значну кількість місць державного замовлення на більшість спеціальностей. Зокрема, максимальний обсяг державного замовлення на денну форму навчання для наведених спеціальності становить: 075 «Маркетинг» – 9 осіб, 101 «Екологія» – 23 особи, 162 «Біотехнологія та біоінженерія» –14 осіб; 181 «Харчові технології» – 20 осіб; 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринницва» – 22 особи; 211 «Ветеринарна медицина» – 151 особа, 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» – 55 осіб, 212 «Фармація, промислова фармація» – 12 осіб…
Усі вступники можуть переглянути «Максимальні обсяги та кваліфікаційний мінімум державного замовлення на прийом у 2020 році» та ознайомитись з додатковою інформацією щодо вступу на сайті нашого університету (у розділі Вступнику).

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru