EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У зв’язку з продовженням періоду карантину змінено порядок та терміни реєстрації випускників бакалаврату для участі в єдиному вступному іспиті з іноземної мови (ЄВІ) та єдиному фаховому вступному випробувані (ЗНО в магістратуру). Реєстрація розпочнеться 12 травня і триватиме до 05 червня 2020 року, буде здійснюватись дистанційно.
Нагадуємо, що для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальнoстями 081 «Право» та 082 « Міжнародне право» необхідно складати ЗНО у формі єдиного вступного іспиту з іноземної мови, а також ЗНО з права та загальних навчальних правничих компетентностей.

 

 

У 2020 році Умовами прийому на навчання до закладів вищої освіти України значно розширено перелік спеціальностей для вступу на які використовуватимуться результати ЄВІ. Відтак, для вступу на навчання для випускників бакалаврату, що планують здобувати освітній ступінь магістра (крім спеціальностей галузей знань 01 «Освіта/Педагогіка» та 20 «Аграрні науки та продовольство») потрібно складати єдиний вступний іспит з іноземної мови у формі ЗНО.
Інформацію про особливості проведення дистанційної реєстрації для складання ЗНО в магістратуру Ви можете отримати у приймальній комісії Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького.
Тел: (032) 239-26-13;
097-063-35-12 – Київстар
093-024-18-89 – life:)
095-227-85-33 – МТС
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru